Filminzendingen voor het Movies that Matter Festival 2024

Wij nodigen je uit om je film - fictie en documentaire - in te dienen voor het Movies that Matter Festival 2024.


De sluitingsdatum voor het inzenden is 19 november 2023, voor alle films die in 2023/2024 zijn afgerond. Het Movies that Matter Festival 2024 vindt plaats van 22 - 30 maart 2024 in Den Haag en diverse satellietsteden. Eind februari 2024 wordt het definitieve programma bekend gemaakt.
 
Lees de volledige rules and regulations (in Engels) en zorg ervoor dat je alle benodigde informatie over je film bij de hand hebt voordat je de inzending start.
 
Volg deze stappen om je film in te dienen:

  1. Vul hieronder jouw e-mailadres in. Op dit mailadres ontvang je een gepersonaliseerde link naar het inzendformulier. Als je op 'verzenden' klikt, wordt je doorgestuurd naar de betalingspagina.
  2. Betaal het inschrijfgeld in de volgende stap. Zodra de betaling van het inschrijfgeld is voltooid, wordt de link naar het inzendformulier zichtbaar. We sturen je dezelfe link ook naar het e-mailadres dat je in de eerste stap hebt opgegeven. Let op: deze link is na de betaling zeven dagen geldig!
  3. Vul het inzendformulier in via de link die je hebt ontvangen. Om veiligheidsredenen sluit het formulier na een inactieve sessie van 30 minuten. In dat geval verschijnt er een foutmelding en gaan alle gegevens verloren. Je moet dan de link opnieuw openen en het formulier opnieuw invullen.
  4. Bij een succesvolle indiening ontvang je een bevestigingsmail van ons.

We hanteren drie verschillende inschrijfgelden, afhankelijk van de indieningsdatum:
 
Early Bird: 1 juni – 9 juli € 20,-
Regulier: 10 juli – 15 oktober € 25,-
Laat: 16 oktober – 19 november € 35,-
 
Voor vragen of problemen, kun je contact opnemen met Maarten Stoltz: m.stoltz@moviesthatmatter.nl of +31 (0)20 7733620.
 
Bedankt voor je interesse in Movies that Matter en wij kijken uit naar je inzending(en)!