Aanmelding Movies that Matter Festival 2024

Met dit formulier kun je jouw leerlingen aanmelden voor het Movies that Matter Festival 2024 in Amsterdam of Den Haag. Vul eerst alle informatie in en kies in de tweede stap de gewenste filmvertoning. Wil je met meerdere groepen ons festival bezoeken, dan vragen we je om per groep een formulier in te vullen. Staat de film of het tijdstip van jouw voorkeur hier niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via educatie@moviesthatmatter.nl.

Movies that Matter Festival wil een festival zijn voor iedereen en wij proberen zo goed mogelijk toegankelijk te zijn. Heb je vragen of opmerkingen over toegankelijkheid of heb je nog goede idee├źn, dan horen we dat graag in de opmerkingen of via educatie@moviesthatmatter.nl.

Alle zalen tijdens MtMF zijn rolstoeltoegankelijk, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar per zaal. Laat ons weten als jouw groep hiervan gebruik wil maken.

Wanneer je je inschrijft via dit formulier is de aanmelding definitief. Annuleren van het bezoek kan tot uiterlijk 4 weken na inschrijving.